Wat u van ons vindt


Zet ons op de kaart

Waardeer mij

Natuurlijk willen wij dat u tevreden bent over uw behandeling. Als dat het geval is, is dat voor ons een motivatie en bevestiging om onze werkwijze verder uit te bouwen. Maar ook voor u, als klant, is het van belang om te weten waar u goed geholpen wordt. Dat biedt dan de mogelijkheid om vooraf een goede en kwalitatieve keuze te maken.

Feedback wordt in ons leven steeds belangrijker. De zorgverzekeraar maakt er ook steeds meer gebruik van. Momenteel zijn er verschillende methoden in ontwikkeling en gebruik. Op dit moment lijkt het Marnix Fysiotherapie het beste om uw mening centraal te laten registreren bij de Patiëntenfederatie Nederland -- dat is de organisatie die Zorgkaart Nederland maakt en beheert. Een klik/tik op de knop hiernaast leidt naar de website waar u uw beoordeling kunt geven. Dat gebeurt overigens geheel anoniem.

PREM

Patiënten van Marnix Fysiotherapie krijgen in 2019 te maken met een nieuwe methode van beoordeling. Deze luistert naar de naam PREM. Hetgeen staat voor: Patient Reported Experience Measures. Een hele mond vol, maar waar het op neerkomt is dat op een gestandaardiseerde manier bepaald wordt hoe het behandelproces is verlopen.

Het zijn met name de zorgverzekeraars die op de invoering van PREM hebben aangedrongen. Zij willen een ijkinstrument in handen hebben op grond waarvan het resultaat gewogen kan worden. Maar ook voor de patiënt kan, wanneer na verloop van tijd een hoeveelheid representatieve gegevens beschikbaar zijn, de keuze van zijn of haar behandelaar gemakkelijker worden.

De uitvoering van PREM staat geheel los van de praktijk. Marnix Fysiotherapie heeft een extern bureau in de hand genomen die voor de uitvoering van de bevraging zorg draagt. Overigens is dit ook een vereiste van de zorgverzekeraars. Deelname is verder anoniem. Wilt u meer informatie? Deze site gaat een stuk dieper op de achtergronden in.

Toch blijven wij, ondanks invoering van PREM, er op hameren ook een review bij Zorgkaart Nederland achter te laten. Dat is al met al wat informeler, en is tot op heden een prima bron om te kijken hoe wij 'scoren'.

Online afspraken